Multigroove - Pavo: 25 Years
715
GOING

Multigroove - Pavo: 25 Years

  • November 25, 2017 10:00 PM to 6:00 AM
  • WesterUnie
    Klönneplein 4-6 , Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
THE PROPHET
hardheadz (the prophet & pavo) - defqon 2016 magenta
THE PROPHET
Hardcore / Hard Techno
BABA
baba live @ contea della luna 2015 (ableton live)
BABA
House
dano
pillars of salt
DANO
House
THE PROPHET
the prophet - poppin' (kanye west mental mix)
THE PROPHET
Hardcore / Hard Techno
THE PROPHET
the prophet & rob gee - roll your soul (free release)
THE PROPHET
Hardcore / Hard Techno

Details

We’re Back! Met de enige echte Multigroove Oldtimes Reunion van dit jaar: 25 Years Pavo.

Line up:

PAVO
BASS-D
BUZZ FUZZ
BABA
CHAMP-E-ON
CLIVE KING
DANO
FRANKY JONES
FREESTYLE MANIACS
GIZMO
LUNA
PILA
PLAYBOYZ
PREDATOR
CARBINE, REQUEZ & TRIME
SUNNY-D
THE PROPHET
THERA
VOODOO CHILD
ZANY

Het is 1992 wanneer iemand van Multigroove Paul heeft zien draaien in Haarlem en dol enthousiast aan komt zetten met een cassette bandje Pavo’s Favo’s. De tape ging het dek in. De legacy is geboren. Dj Pavo werd dezelfde dag door ons bezocht en draaide dan ook meteen dat weekend in de Elementenstraat zijn eerste gig voor een groot publiek. Gelijk bij de eerste plaat was het duidelijk. Het dak ging er af. Pavo werd direct omarmd door de Multifamily als de nieuwe publieks lieveling en Team Multimasters werd verrijkt met haar nieuwste telg.

Het cassette bandje werd vervolgd en werd een heuse en befaamde reeks. Pavo’s ster was rijzende. Hij blijkt een alles kunner en geeft perfomances op een enorme diversiteit aan feesten. Hij draait met het zelfde gemak een scala aan stylen. Hij vertegenwoordigd zelfs Nederland tijdens de Technics wereld kampioenschappen. Naadloos mixed hij zijn spot on platenkeuze aan elkaar. Op de dansvloer is het dan ook steevast feest als hij draait.
Vanaf het millennium kan er dan ook werkelijk niemand meer om Dj Pavo heen. Hij is the Man of the moment! Pavo gaat de hele wereld over. De rest is dan ook Dutch Dance History!

Samen met Multigroove heeft Dj Pavo een Line up bij een gekregen van artiesten en collega’s die in zijn carrière en muzikale interesse een belangrijke rol hebben gespeeld
Op 25 November kun je dan ook verspreid over vier area’s het allerbeste verwachten van Dj Pavo op het gebied van: Classics, Acid House, Techno Classics, Oldstyle, Early Hardstyle, Rave & Early Hardcore.

De Westerunie heeft tijdens 25 Year Multigroove, W.T.F.O, en Tribe met haar gangen en levels, balkons ,terras, 2 dikke main stages en beestachtige geluid inmiddels meer dan bewezen DE ultieme Warehouse Rave locatie bij uitstek voor dit feest te zijn.

6544149