VIRO

VIRO

9 followers
Viro: I starten af 2006 lavede Viro små skitser til sangen "Adam". I 2007 slog nummeret igennem. Udgav et album i samme år. Viro består af to personer. Efterfølgende blev v... read more
Viro HomepageViro Beatport

Biography

Viro: I starten af 2006 lavede Viro små skitser til sangen “Adam”. I 2007 slog nummeret igennem. Udgav et album i samme år. Viro består af to personer. Efterfølgende blev vi blandt andet nomineret til tjeckprisen til DDJA og vores musikvideo kunne ses i boogie. Desuden havde vi reklamer for vores første album på både tv3, 3+, mtv og flere.

Efter et års clubtour begyndte vi lige så stille at lave nye numre. Det var på ingen måde med formålet at lave et nyt album, det var for at have det sjovt. Nogle måneder senere blev vi kontaktet af Danskmusikforlægger forbund, og de spurgte os om vi ikke ville lave et album mere. Så vi gik i studioet og kiggede på hvad vi havde af skitser, og begyndte derefter på den store opgave det nu og da er at samle et album. Vi fik hurtigt udpeget nogle skitser som vi mente var potentielle numre til pladen.

Vores sidste album var et meget hårdt dance-album med alt der skulle være på mht autotuner, store syntheziser leads, lange delays osv. Vi ville gerne rykke os lidt på den nye plade, især efter at denne gengre allerede på daværende tidspunkt var blevet meget udpenslet og muligvis gjort til mere end hvad den måske nogensinde skulle have været.

Vi blev derfor enige om at prøve at lade kreativiteten tage over og se hvor den førte os hen. Derfor hvis man hører vores plade fra start til slut vil man mærke en stor forskel i numrene. Vi har forsøgt at lade pladen starte meget stille ud i noget blues tema, henover noget hiphop-inspireret rytme til at til sidst at ende i den gamle viro stil. Personligt synes vi selv at man hele vejen igennem pladen kan høre at det er Viro der har lavet musikken, det er bare blevet noget andet.

Men det er selvfølgelig op til jer at vurdere.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores andet album:

Viro – På Vej Mod Det Fjerne, med første singlen “Jack D”