VERDI

VERDI

12 followers
Nightriders in AIR, Grenzeloods in De Lichtfabriek. Het zijn allen hersenspinsels uit de koker van de Beat Industrie. De organisatie die ontsproten is uit het brein van Ron... read more
Verdi SoundcloudVerdi Facebook

Biography

Location: Amsterdam, Netherlands Netherlands
Genre: House, Techno

Nightriders in AIR, Grenzeloods in De Lichtfabriek. Het zijn allen hersenspinsels uit de koker van de

Beat Industrie. De organisatie die ontsproten is uit het brein van Ronald Verdegaal. Een liefhebber pur sang, verslingerd aan house en gek van kwalitatieve elektronische muziek. In zijn programmeringen zoekt Verdi naar artiesten die een combinatie beheersen van vette grooves, leipe tracks en house met zo nu en dan een rauw randje. Want dat is hij zelf ook: recht voor z’n raap.

Als dj/producer weet Verdi eind jaren negentig al aandacht te trekken. De ervaring van toen hoor je terug in de sets van nu. Met als logisch gevolg dat hij alle Amsterdamse clubs geregeld aandoet. Feesten als Lazy Sundays, Koekoek, 18 HRS Festival, Edit Festival en We Are E brachten hem in line ups tussen de groten uit de internationale scene. En dat maakt hongerig.

Vandaar dat Verdi naast zijn dj skills en organisatorisch talent, inmiddels ook veel tijd in zijn studio doorbrengt. Daar vertaalt hij zijn liefde voor house naar eigen tracks. Gestaag bouwt Verdi hiermee een arsenaal aan muziek op, waar niet alleen hijzelf maar ook zijn collega-dj’s absoluut los mee kunnen. Met als doel de clubs harder te rocken dan ooit tevoren.

You better be ready!

Music

Verdi