Top 50k on The DJ List

Veljko Jovic

Zrenjanin, Serbia

Progressive House

Angelu, Bembe Recordings, Creed Records
Veljko Jovic BeatportVeljko Jovic BeatportVeljko Jovic Soundcloud

Music

More Music

Biography

Veljko Jovic, je mladi DJ i producent iz Zrenjanina, u Srbiji. Rodjen 1993. svoje prvo interesovanje i pokusaje u elektronskoj muzici pokazuje jos 14.-toj godini.

Njegov zvuk se menjao od electro-house, progressive, club zvuka, pa sve do tech house ritmova, evoluirajuci konacno do jednog jedinstvenog i originalnog stila owim iskombinowanim zanrowima. Produkcija je uvek zasnovana na emocijama, koje su ponekad duboko skrivene, ali prepoznatljive, ispunjene energijom.

Svoje prvo izdanje “Do It Again” potpisuje 2010. godine za Fuzion Four Records. Nakon toga slede brojna izdanja za razlicite izdavacke kuce. Njegove pesme pocinju da se traze, pustaju u underground klubovima sirom Evrope, radio stanicama… Sledi pesma “Dont Call Me Baby” podrzana i pustana kako od domacih, tako i od stranih DJ-eva. To je i prva pesma koja je pustena na jednom festivalu u Sloveniji. Nastojeci da svoje emocije i energiju prenese u muziku, napreduje sve vise u svojoj produkciji i zauzima mesto jednog od kvalitetnijih producenata u Srbiji.

2011. godine glasanjem iz celog sveta zauzeo je drugo mesto DJ-a u Srbiji, od Top 10 na oficijalnom sajtu The DJ List.

Svoje nastupe uzivo ispunjava raznovrsnim pravcima house muzike, dobro uklopljenim u jedan energican set. Do sada nastupao u : Kulturni Centar, Club San Marko, Bassic Bar, Klupce, Basement / Zrenjanin, Eldorado Bar / Beograd, itd…

Izdavacke kuce :

Fuzion Four Records

GruvTech Recordings

Happy Hour Records

Good Old Records

Trackord Records

Pizunda Recordings

Booking : 061 716 73 29