Top 50k on The DJ List

Syprus

Esposende, Portugal

Electro House, Progressive House

Syprus SoundcloudSyprus Youtube

Music

More Music

Videos

More Videos

Biography

Deze DJ kwam met het doel van het geven van een adem van verse lucht in de nationale dance scene, waarbij het belangrijkste doel van het publiek vermaken, terwijl het creëren van een empathie met de inzet op dezelfde oneerbiedigheid, originaliteit, plezier en bemoediging die hij in hun prestaties.

Voor meerdere jaren, om optredens van grote namen in de vaststelling van nationale en internationale dans, die vandaag is inspiratie, dat leidde DJ in een droom, het aandeel van de dansvloer naar de kuip te realiseren kijken, en de uitvoering van dit project.

Wat beschrijft het beste deze DJ is altijd de inzet van de huidige nummer in de monden van de wereld, en nieuwe remixen van muziek succes, dat goede prestaties in de cabine verlaten van de dansvloer in extase betekent.

Voor de muzikale trends, deze DJ op de muzikale veelzijdigheid, omvat verschillende stijlen binnen het concept van de elektronische muziek, die Electro Kamer van Koophandel, uit te breiden door middel van de house, progressive en minimal, rekening houdend met het publiek en waar hij gaat te spelen.

De referenties zijn grote nationale dj’s als Mark Voxx, Redkone, Maurel & Fauvrelle, Diego Miranda, Pete tha Zouk, Nuno Cacho en internationaal, Steve Angelo, Sebastian-ingrosso/">Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Axwell, Chus & Cebalhos, Erick Morillo, Alvaro;.