Suta

SUTA

9 followers
Sutát már általános iskolás korában is nagyon érdekelte a zene.. és nem csak a zenehallgatás, hanem a DJ-zés is nagyon hamar magával ragadta.. már ekkor elkezdte az iskolai... read more
Suta HomepageSuta BeatportSuta Soundcloud

Biography

Sutát már általános iskolás korában is nagyon érdekelte a zene.. és nem csak a zenehallgatás, hanem a DJ-zés is nagyon hamar magával ragadta.. már ekkor elkezdte az iskolai, és kisebb rendezvényeken a zenélést, először csak számítógépről, majd beszerezte első DJ keverőjét, és innentől kezdve nem volt megállás..

2004-től saját partyk szervezésével oltotta zenélési szomját, ebből fejlődtek ki a Fülöp Party-k.. 2005-2007 között összesen 15 partyt szervezett meg a Fülöp Partysorozat keretein belül.. 2008-tól újabb partysorozat házigazdája lett, melynek mai napig is egyik házigazdája, ez pedig az M-Sound..

Zene stílusát kezdetektől fogva a Techno / Tech-House / Tribal Techno határozta meg, de belekóstolt a HardTechno-ba ill. a Drum&Bass-be is..

Az utóbbi időben a TechHouse vonalat képviseli, annak is egy pörgősebb változatát, mert a mai napig sem szereti, ha ellaposodik a buli.. :)

Music