Top 25k on The DJ List

Simona Nae

Bucharest, Romania

Simona Nae SoundcloudSimona Nae Youtube

Music

More Music

Videos

More Videos

Biography

Simona este o voce recunoscuta in industria muzicala romaneasca si o prezenta carismatica. S-a nascut pe data de 10.07.1985 in orasul Oltenita si ca un rac adevarat este foarte ambitioasa si increzatoare in propriul talent.Muzica a atras-o de mica, la cinci ani castigand o preselectie pentru corul Meloritm. Corul Meloritm a fost primul pas catre o cariera de succes, la sase ani Simona devenind solista prestigiosului cor.

De la sapte ani Simona incepe sa participe la concursuri de muzica usoara dedicate copiilor. Tot la sapte ani devine eleva liceului George Enescu din Bucuresti, la sectiunea pian. Un an mai tarziu, Simona renunta la prima dragoste « pianul » pentru « instrumentul zeilor », harpa.

La pian nu renunta definitiv ci il trece ca instrument secundar de studiu. In perioada gimnaziului si a liceului obtine numeroase premii la concursurile de muzica usoara, pian si harpa.

Dupa terminarea liceului, Simona da concurs de admitere la Conservatorul din Bucuresti si este admisa la sectia canto clasic prima pe lista.In anul 2005 a lansat primul album intitulat Simona Nae

Pentru primul extras pe single de pe albumul « Simona Nae », la sfarsitul lunii octombrie 2005 s-a filmat videoclipul piesei “Spune-mi Cine” un featuring cu Connect-R.

A urmat succesul Coji de portocale o colaborare cu Cristian Nistor piesa ce se afla si acum in sufletele oamenilor

Asculatorii de muzica buna o cunosc pe Simona si dupa colaborarile cu Negrutzu si trupa Sistem pe piesa Sperante

In prezent toti oamenii fredoneaza cel mai recent hit al artistei 2 nebuni