Top 25k on The DJ List

Sabatine

Minimal, Techno

AKA: Oana Maria Puciu

Twisted Beats
Sabatine SoundcloudSabatine BeatportSabatine Soundcloud

Music

More Music

Biography

Oana s-a născut în Craiova, iar itinerariile sale au atins tărâmuri la care unii poate încă visăm. A pus muzică în Olanda, Germania, Finlanda și India, pentru ca ulterior, rădăcinile să își facă simțite prezența și să o smulgă înapoi. Producțiile completează întregul spectru creativ al Oanei, cu ajutorul sunetelor calde și personale, între care distingem mereu un fir narativ.

Călătoriile și experiențele au determinat-o pe Oana să depășească granițele muzicii de club pentru a descoperi efecte terapeutice ale sunetului. Poate cele mai interesante calități ale sale sunt sinceritatea și deschiderea sa pentru experiențe noi.

Ca elemente muzicale prefer sunetele organice, cât mai aproape de esența umană, liniile de bass puternice și clare, tobele cu ritm ușor tribal care conectează într-un ritm de dans aproape shamanic, liniile melodice pline de emoție, minimalismul inteligent, sunetele off beat, dar care iși găsesc locul în partitură într-un mod perfect de imprevizibil, și nu în ultimul rând muzica care mi-a influențat copilăria.