Top 5k on The DJ List

Paul Damixie

Bucharest, Romania

Electronica

BDR Music, LOK Records, Magnetik Grooves
Paul Damixie InstagramPaul Damixie MixcloudPaul Damixie SpotifyPaul Damixie BeatportPaul Damixie Soundcloud

Music

More Music

Latest News

More News

Biography

Ascensiune puternica….asa ar putea fi descris in doua cuvinte Paul Damixie;

Paul este un producator de-al nostru, ma rog, de-al Timisoarei, daca este sa ne luam dupa datele din C.I. Productiile sale “It`s Me Maranda”, “Heartattack”, “Shampoo” au intrat in set-urile celor mai buni DJi romani, dar si in playlist-urile posturilor de radio…pe nisa dance…din Romania. Talentul sau se “aude” si in remix-urile pentru productii lansate de: NTFO, Activ, Dj Optick, Vali Barbulescu, B-Noise, Allexinno, Cristian Paduraru, David DeeJay, Morandi si Hy2rogen.

Remix-ul pentru “Get Down”, piesa semnata Hy2rogen, a intrat pe locul 7 in clasamentul lui Fedde Le Grand de pe beatport.com si pe locul 40 in chart-ul tech house de pe acelasi site.

Ca DJ se manifesta de la varsta de 15 ani, performand in deschiderea unor DJii si artisti ca: Echoman, Hybrid, Andy Fletcher (Depeche Mode), Dj Optick, Outwork, Camille Jones. In vara acestui an a facut parada…pe camionul Pepsi, in cadrul celui mai mare eveniment dance din Romania – “Liberty Parade”, alaturi de NTFO, Vali Barbulescu si Emil Lassaria.

Daca nu ati fost acolo si am declansat curiozitatea…e foarte bine!