Top 50k on The DJ List

Nikol Goldenbrown

AKA: Nikolett Szocs

Nikol Goldenbrown InstagramNikol Goldenbrown InstagramNikol Goldenbrown SoundcloudNikol Goldenbrown Youtube

Music

More Music

Videos

More Videos

Biography

Nikol Goldenbrown (Nikolett Szőcs) was born in 1988 in Budapest, Hungary.

Music has always played a great deal in her life. Her first ever encounter with the DJ booth came at the age of 14, when a DJ friend started to teach her mixing. From then on she became a hobby DJ at some private parties.

Then life took Nikol in other directions, she became some what of a celeb when she enetered Hotel Eden (on Viasat 3), a popular reality TV show in Mexico as a contestant in 2012 from which she almost came away as a winner. After that she knew that she was destined to carry on her carreer in the entertainment industry. She came to know and became friends with a lot of industry people among them many of the top DJs who helped her further to master her DJ skills.

Early 2014 Nikol makes the final decision to become a full time pro DJ.

Not much time after audiences in Switzerland, Austria and at most clubs in her native Hungary are widely proving that Nikol has made the perfect choice. Her professionality, commitment, looks and skills destine her to become one of the greatest female DJs to come out Hungary.

Nikol Goldenbrown anyakönyvezett néven Szőcs Nikolett 1988-ban született Budapesten.

A zeneszeretet már gyermekkorára visszavezethető. Először 14 éves korában kerül kapcsolatba a keverőpulttal, mikor az egyik Dj ismerőse elkezdte bevezetni a keverés rejtelmeibe. Ezután lehetőséget kapott, hogy zenélhessen egy akkoriban havonta megrendezésre kerülő zártkörű buliban.

Majd az élet más irányba sodorta, élete az utazás így nem is volt kérdés, hogy részt vegyen játékosként Mexikóban 2012-ben a Viasat3 csatornán vetített valóságshow-ban az Éden Hotel 2-ben, ahonnan közvetlenül a döntő előtt távozott. A műsor segítségével biztossá vált benne, hogy mindenképp a szórakoztató iparban szeretné folytatni a karrierjét. Sok ismeretségre is szert tett ezt követően. Számos lemezlovast tudhat ismerősei között, akik munkásságát és technikáját a mai napig is figyeli.

2014 elején megszületett a döntés, zenélni szeretne. Hétköznapi munkája mellett, az estéit, minden szabadidejét illetve a hétvégéket is a folyamatos tanulásnak, gyakorlásnak szentelte, ebben segítségére volt szakmailag elismert tanára, aki minden apró fortélyát megtanította a szakmának. Nikol elhivatottságának, zeneszeretetének és energetikusságának köszönhetően hamar sikerült is magáévá tenni a tanultakat. Debütáló fellépése 2014. júliusában volt Vácon a Club Mouseoleumban, ami nagyon jól sikerült. A közönség szeretete, visszajelzése bizonyította, hogy jól választott és a zene, ami boldoggá teszi. Azóta számos fellépésnek tett eleget országon belül valamint környező országok klubbjai is érdeklődnek iránta. A buli folytatódik, nincs megállás…

YOUTUBE

https://www.youtube.com/user/nikolgoldenbrown

SOUNDCLOUD

https://soundcloud.com/nikolgoldenbrown

FACEBOOK

https://www.facebook.com/nikolgoldenbrown