METIN MOORE

METIN MOORE

2 followers
Metin Gonen, geboren 1978 te Vlaardingen, ontdekt op 16 jarige leeftijd de muziek. In Cafe Centraal te Vlaardingen beproeft hij zijn DJ skills en draait hij alle soorten, ... read more

Biography

Location: Rotterdam, Netherlands Netherlands
Genre: House

Metin Gonen, geboren 1978 te Vlaardingen, ontdekt op 16 jarige leeftijd de muziek. In Cafe Centraal te Vlaardingen beproeft hij zijn DJ skills en draait hij alle soorten, maten, stromingen en stijlen om zo zijn eigen stijl te ontwikkelen. Vanuit deze ervaring stroomt hij door naar Rotterdam. Na verschillende bars en clubs start hij in 2002 in cafe Sorbonne om daar een halfjaar als resident zijn ervaring op te doen.

Opeenvolgend gaat hij aan de slag in Bed, en draait hij samen met de grote namen in de clubscene waaronder Erick e, Fedde Le Grand, Brian S, Billy the Klit, D-Rashid, Chuckie etc.

Door het vergroten van zijn netwerk en zijn eigen ambitie wordt hij in deze jaren ook geboekt op festivals en beurzen als het strandfeest Beachboom te Brouwersdam, Musk te Hilversum en trakteert hij het publiek op de jaarlijks terugkerende beurzen Jackie Fair en JFK fair op zijn heerlijke housetunes. In samenwerking met Mark van Dale maakt hij ook zijn overstap naar Amsterdam om daar zijn beats de Escape te laten vullen. DJ Metin Moore is een feit.

In 2007 is het tijd om de overstap te maken naar totale zelfstandigheid. Met het oprichten van zijn eigen agency en evenementbureau “Moore Events” is het plaatje compleet. Een droom wordt werkelijkheid met een overvolle agenda als gevolg. Met het neerzetten van eigen concepten in de grote en kleinere horeca outlets door heel Nederland, het boeken van verschillende DJ’s voor verschillende bars en clubs en het organiseren van bedrijfsevents is Moore Events een groot succes. Daarnaast blijf het draaien zijn grote passie en staat dan ook elke weekend achter the wheels of steel.