Mahony InstagramMahony SpotifyMahony BeatportMahony Soundcloud

Music

More Music

Biography

FOR PROMOS, REMIXES AND OTHER THINGS JUST SEND US AN E-MAIL AT

[email protected]

Daca pana de curand puteam spune despre Mahony ca este "un tanar talent ", astazi artistul reprezentat de agentia Cyclic se poate lauda cu propriile premii si realizari.

Pentru Mahony, debutul pe prima scena a clubbing-ului romanesc s-a petrecut in urma cu trei ani, pe plaja Kudos, din Mamaia, acolo unde a avut ocazia sa mixeze in warm-up pentru artisti romani si straini de valoare, fiind o surpriza placuta pentru miile de clubberi prezenti acolo. Din acel moment, Mahony a devenit rezidentul oficial al celebrei plaje de la Marea Neagra. O prima confirmare a valorii tanarului Mahony vine la Nights.ro Awards 2009, atunci cand se claseaza pe locul 4 in topul “debutantilor”.

Se spune ca un bun DJ trebuie sa fie si un bun producator, motiv pentru care Mahony a inceput sa lucreze tot mai mult in studio. Rezultatele vin rapid,lanseaza “Literalmente EP”, la Fumakilla Records, “Oh boy Oh Boy” Ep la District Raw si “De departe” Ep la Fear of Flying

Daca pana in vara anului 2010, Mahony era cunoscut ca rezidentul plajei

Kudos, luna octombrie a insemnat un pas urias in cariera tanarului artist. De atunci, Mahony ocupa postul de DJ rezident al Kristalului din Bucuresti, avand ocazia sa mixeze alaturi de nume ca Paul Kalkbrenner, Lee Burridge, Dennis Ferrer, James Zabiela, Audiofly, Dave Seaman, Timo Maas sau M.A.N.D.Y.. Dupa o toamna extraordinara, Mahony a inceput noul an in forta. Din 2011, intra in gasca exclusivista a DJ-ilor care promoveaza imaginea magazinului de profil- DjSuperStore.

Cel mai important moment al carierei lui Mahony coincide cu Nights.ro Awards 2011, gala desfasurata in luna februarie, atunci cand DJ-ul castiga premiile pentru “Cea mai mare ascensiune in 2010” si “Rezidentul anului”. De altfel, distinctia obtinuta pentru rezidentele la Kristal si Kudos a venit in urma unui “scor” record, de 2044 de voturi!

Intre atatea activitati, Mahony isi rezerva timp si pentru emisiunea saptamanala pe care o gazduieste in fiecare Vineri seara, de la ora 21:00, la cel mai important post de radio de profil, Dance FM.

Talentul innascut, munca sustinuta si popularitatea de care se bucura fac din Mahony cel mai important artist din noul val de DJ-i si producatori de muzica electronica din Romania.