Top 5k on The DJ List

Loopers

Delft, Netherlands

BlocBeatz Records, BomBeatz Music, Cr2 Records
Loopers SpotifyLoopers Beatport

Music

More Music

Latest News

More News

Biography

Loopers heeft maar 1 missie…

Na vele studiosessies met o.a. Diplo, D-Rashid, Artistic Raw en Kid Kaio is het weer de hoogste tijd voor een Loopers-update. De afgelopen maanden heeft Loopers niet stil gestaan. Na officiële remixen voor o.a. DJ Gregory , Sidney Samson, Nicky Romero, D-Rashid, Bassjackers, Alvaro en vele andere neemt Loopers jullie weer mee naar een nieuwe extase.

De talentvolle Loopers wordt nu al gezien als het talent van 2011. Hij is niet ongezien bij de ‘BIG BOYS’ in de game. Met zijn eigen producties ‘Power’ en ‘Amnesia’ heeft Loopers al twee keer in de TOP 10 gestaan van niemand minder dan Laidback Luke. Als dit nog niet genoeg is komt binnenkort de clubbanger ‘Amnesia’ uit op het wereldberoemde label ‘Mixmash’ van Laidback Luke. Als jullie denken dat dit het was, dan zullen jullie nog versteld staan. Naast zijn release op Mixmash zullen er hierna ook releases uitkomen op Mad Decent van Diplo, releases voor DJ Gregory op het wel bekende Defected Records en de officiele remix van ‘Growl’ voor Nicky Romero op het label Sneakerz Muzik.

Loopers: ‘Mijn missie is om de top te bereiken door elke dag hard te werken. Het raakt mij als ik het publiek zie los gaan op mijn eigen producties. Ik bedank mijn fans voor het feit dat ik mijn hobby leef’.

Zoals Loopers het al zelf zegt: ‘Mijn missie is om de top te bereiken…’. De top bereiken gaat deze getalenteerde DJ/producer zeker lukken. Met labels als Mixmash, Mad Decent, Defected House en Sneakerz Muzik is de top binnen handbereik.