Karo - The George's EP

Karo - The George's EP

KARO

Label: Fanfare
Release Date: 30th November 2012

Karo - The George's EP Tracklisting

The George's (Original Mix) KARO 5:57
Slo Groove (Original Mix) KARO 6:45
Is It (Original Mix) KARO 6:24