Beatz Per Marco BeatportBeatz Per Marco iTunesBeatz Per Marco iTunesBeatz Per Marco BeatportBeatz Per Marco SoundcloudBeatz Per Marco Youtube

Music

More Music

Videos

More Videos

Biography

Beatz Per Marco ( Marco Boere ) is in 1965 geboren in Schiedam, Nederland. Na 3 jaar theorie op de muziekschool en 8 jaar pianolessen te hebben gevolgd kwam hij begin tachtiger jaren in aanraking met de locale illegale radiostations en drive-in disco’s. Een plek waar zijn hobby, het draaien van plaatjes, een verslavende wending begon aan te nemen en de basis werd gelegd voor een carrière als deejay en later producer binnen de muzieksector.

Doordeweeks was hij veelvuldig terug te vinden op de Binnenweg in Rotterdam bij diverse platenzaken waar bekende deejays als Ronald Molendijk de allernieuwste en toonaangevende housemuziek draaiden en zo werd deze nieuwe muziekstroming voor hem een passie, noodzaak maar tevens levensstijl. Na lange tijd achter bekende deejays in de booth te hebben gestaan en geïnspireerd en aangemoedigd door anderen nam hij uiteindelijk zelf plaats in de DJ booth.

In 2007 startte hij zijn eigen bedrijf en met het organiseren van feesten zoals Sensual, Pure! en PrikkelGeil bleven deze successen dan ook niet onopgemerkt, wat blijkt uit de samenwerking van Beatz Per Marco Productions met o.a. hostingpartners als Crazyland en Nachtdienst.

Met als hoogtepunten de FFWD Dance Parade 2008 in Rotterdam met 500.000 bezoekers en de vele optredens op toonaangevende feesten is Beatz Per Marco in 2009 ook begonnen met het maken en uitbrengen van eigen muziekproducties. Zijn eerste plaatje bivakkeerde met een stevige notering anderhalve maand in de electro house top 100 van dance-tunes en hij werd gepromoot en gedraaid op Fresh FM.

Daarmee werd dan ook het startschot gegeven tot het bewerkstelligen van een lang gekoesterde wens. Een eigen kijk op muziek vertaald in eigenzinnige producties met een eigen plekje op de belangrijkste mp3 portals voor deejays.

Zijn sets, producties en stijl muziek kan worden omschreven als sexy, verfrissend, verrassend, spannend, diep, uitdagend, vrolijk, origineel en vernieuwend en bevatten een mixture van funk, groove, progressive, techno, tribal & tech-house.

Social Media

http://www.beatzpermarco.hyves.nl

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000261696923

http://partyflock.nl/artist/36510:Beatz_per_Marco.html

http://www.house-mixes.com/profile/Beatz%20Per%20Marco

http://www.youtube.com/BeatzPerMarco

http://soundcloud.com/beatz-per-marco

http://www.beatz4all.com ( Coming Online Soon !)

Releases

Dirty Criminal Beatz – Twintraxx

New releases coming up on Beatz4All

Venue Experiences / Events

Crazyland (B.I.T.C.H), Nachtdienst (First XXL), Beatz Per Marco Productions (PrikkelGeil, Sensual, Pure !), Indoor Summer Festival, FFWD Dance Parade.