Biography

DJ Aiscream begon in 2001 met draaien op de schoolfeestjes van haar middelbare school. Geïnspireerd door oa 2 Many DJ’s begon ze allerlei stijlen muziek te mixen; pop, r&b, house, funk, electro, disco, hiphop, indie en rock(’n roll)!

In 2004 begon ze bij de Winston Kingdom te Amsterdam op de vrijdagavond, waar ze al snel één van de residents werd. In datzelfde jaar kon ze ook al weekelijks aan de bak bij de beruchte studentendiscotheek Dansen bij Jansen, waar ze het mixen van plaatjes écht onder de knie kreeg.

Ondertussen heeft ze al een aardig lijst van clubs, feesten en festivals waar ze vaak gedraaid heeft. Favorieten zijn Lowlands, The Color Run, Mysteryland, Gay Pride, AIFW, LatinVillage, Woodstock69, Paradiso, Melkweg, Edelwise, Chicago Social Club en Jimmy Woo.

Naast draaien organiseert ze diverse feesten en festivals waaronder XOXO, Bloemetjes Buiten, Halloweener, Bloemetjes aan Zee en host haar eigen The Aiscream Karaoke Show.

Aiscream’s stijl is moeilijk te beschrijven door haar brede muzieksmaak; maar ze is een sucker voor classics in de meest uitlopende genres tussen de 75 en 180 BPM. Zo alles komt aan bod; als het maar dansbaar is en het de voetjes van de vloer houdt! Niemand wordt overgeslagen.

Kortom: Aiscream is een veelzijdige dj met talent die niet zal stoppen voor ze iedereen aan het rocken heeft gekregen. Haar slogan luidt dan ook:

" I scream, you scream, we all scream for Aiscream!"