AFECTO DJs

AFECTO DJS

6 followers
Afecto DJ's on DJ-kollektiivi, joiden yhteisenä intohimona on house-musiikki. Joukkion mukaansatempaava soundi, teknillinen taituruus sekä asenne vievät sinut matkalle siel... read more
Afecto D Js MixcloudAfecto D Js SoundcloudAfecto D Js FacebookAfecto D Js Mixcloud

Biography

Location: Helsinki, Finland Finland
Genre: House

Afecto DJ’s on DJ-kollektiivi, joiden yhteisenä intohimona on house-musiikki. Joukkion mukaansatempaava soundi, teknillinen taituruus sekä asenne vievät sinut matkalle sielukkaasta house-soundista aina tech-house ja tribaali-rytmeihin.

Afecto DJ:t ovat olleet mukana soittamassa mm. WE LIKE, Clinic, La Beaute, sekä Helsinki House Nights -organisaatioiden tapahtumissa. He ovat myös päässeet lämmittämään ja jakamaan lavan kansainvälisesti merkittävien artistien kuten JAY LUMENIN, CHUS & CEBALLOSIN, sekä WALLY LOPEZIN kanssa, puhumattakaan kotimaisista kärkinimistä! Syksyllä 2012 Afecto DJ:t siirtyivät residenteiksi R3D -klubille, joka on noussut menneenä syksynä yhdeksi Helsingin suosituimmaksi klubiksi.

Afecto DJ:t hostaavat omaa radio-ohjelmaa, "Love Of Housea, Spin FM:n torstai-illoissa!

Katso uusimmat keikat ja infot tästä kollektiivista!

Afecto DJs have shared the stage and warmed up international dj-stars like DASH BERLIN, FATBOY SLIM, MAURO PICOTTO, JAY LUMEN, CHUS & CEBALLOS, WALLY LOPEZ and played in major events like LABYRTINTH // WHITEOUT, WONDER FESTIVAL, WE LIKE, Clinic, La Béate Club & Helsinki House Nights, Balearica Festival & Candyland etc. Afecto -collective holds the residence of a new, fresh club called R3D, located near Freda’s Tivoli. R3D nights have been a great success and they are some of the biggest highlights in the Helsinki club life at the moment.

Afecto DJs also host their weekly radio show, “Love Of House” every Thursday from 9pm to 11 pm (UTC +3) on Spin FM radio channel (101,4 mhz Helsinki, 100,5 mhz Tampere, Finland).

Check out the new gigs and infos!

Afecto DJ’s:

Tiberiuz (Afecto DJ’s, Rex Terrazza, Balearic Sunset)

DJ Tiberiuz alias Juho Kokkonen innostui nuorena 2000-luvun alussa elektronisesta musiikista ja ajautui levysoittimien taakse vuonna 2004, jolloin hän aloitti myös järjestämään ystävilleen tapahtumia.

Tiberiuksen soundi nojaa tänä päivänä vahvasti houseen, mutta hänen seteissään löytyy elementtejä myös muista genreistä, kuten tech-housesta, teknosta, sekä progressiivisemmista musiikista. Hän haluaa tarjota yleisölleen positiivisia tunnelmia innovatiivisissa ja energisissä dj-seteissään.

Tiberiuz on yksi vuonna 2008 perustetun Club Balearic Sunset organisaation perustajajäseniä sekä klubin residentti. Vuosina 2011-2012 hän järjesti dj-kollegansa, Alec Hallin kanssa Rex Terrazza – kesäklubia Bio Rexin terassilla. Klubi oli huikea menestys Helsingin yöelämän kesä perjantai-illoissa.

Tiberiuksen ura sai uutta ponnetta, kun Afecto DJ’s kollektiivi näki vuonna 2011 päivänvalon. Syksyllä 2012 Afecto DJ:t siirtyivät residenteiksi R3D -klubille, joka on noussut menneenä syksynä, yhdeksi Helsingin suosituimmaksi klubiksi.

http://www.facebook.com/djtiberiuz

http://www.soundcloud.com/djtiberiuz/

http://www.tiberiuz.podomatic.com/

Noste (Afecto DJ’s, Sunday Shout)

Noste alias Jukka Kohonen sai ensikosketuksensa levyjen soittoon jo nuorena miehenä seuraamalla tutun dj:n keikkoja. Siitä innostuneena hän rakensi 90-luvun lopulla kotiinsa studion ja ryhtyi itse pyörittämään levyjä.

Harrastus osoittautui niin mielekkääksi että nopeasti Jukka siirtyi soittamaan levyjä työkseen. Vuodesta 1999 hän on soittanut ammatti-dj:nä ympäri Suomea.

Kaiken muun musiikin ylitse nousi elektroninen ja 2000-luvun alusta Noste sai ensikosketuksensa klubikeikkoihin. Nyttemmin hän on erikoistunut housen eri genreihin, pehmeästä bassolinjasta progressiiviseen nostatukseen. Soittamisen ja kehittymisen tahto on edelleen suuri ja Noste panostaakin teknisen toteutuksen lisäksi yleisönsä viihdyttämiseen.

http://www.mixcloud.com/Noste/noste-confessions/

PuuhaPhiit (Afecto DJ’s, Sunday Shout!)

Puuhaphiit alias Mika Petteri Voutilainen aloitti DJ uransa vuonna 2002. Vuodesta 2004 lähtien hänen suurin intohimonsa on ollut housemusiikki sen kaikissa eri muodoissaan. Määrätietoisesti hän kehittää jatkuvasti soittotekniikkaansa ja on asettanut päämääränsä ainoastaan korkealle. Tätänykyä hän on musiikille täysin omistautunut klubi DJ, joka osaa lukea yleisöään ja soittaa mitä tahansa funkymmasta housesta aina bigroom house-soundeihin. Puuhaphiit tuo kokemusta, sekä omaa näkemystä house-musiikista Afecto kollektiiviin.

https://www.facebook.com/pages/edit/?id=474103439318573&sk=music#!/Puuhaphiit

http://soundcloud.com/dj-puuhaphiit

Music

Afecto D Js