Quantcast
Skinny Puppy / presented by PVT & Grauzone / Den Haag
237
GOING

Skinny Puppy / presented by PVT & Grauzone / Den Haag

  • June 03, 2017 7:30 PM to 11:00 PM
  • Paard van Troje
    Prinsegracht 12, Den Haag, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS
member7e9df68c13221a memberbbd808d29b6227

Tickets 0.00

Events » Den Haag » Skinny Puppy / presented by PVT & Grauzone / Den Haag

Details

Voorprogramma: The Arch

Duister, complex en altijd onvergetelijk: de Canadese elektro-industrialband Skinny Puppy heeft in de afgelopen decennia een naam opgebouwd en komt deze op 3 juni 2017 waarmaken in het Paard.

De Canadese band zit al ruim 30 jaar in het vak, heeft al meer dan 20 albums uitgebracht en wordt gezien als een van de grondleggers van het electro-industrial genre. Zelfs bands als Nine Inch Nails haalden hun inspiratie bij Skinny Puppy.

Met hun controversiële en vooral energieke performances, zorgt Skinny Puppy dat elke zaal bloedend, zwetend en compleet overhoop achtergelaten wordt aan het eind van de avond. In 2017 gaat de band de hele wereld over met de Down The Sociopath-tour, waarbij op zaterdag 3 juni het Paard aan de beurt is.

The Arch:
Synthesizers v.s. harde gitaren; dat is een combinatie waar de heren van The Arch duidelijk van gecharmeerd zijn. De Belgische cultband – die al werd opgericht in ’86 – genoot veel succes in het buitenland dankzij haar onmiskenbare mix van energieke post-rockgitaren, sfeervolle darkwave én een pakkend stemgeluid. Een ware comeback is aangekondigd en daarmee meteen de bevestiging als voorprogramma van Skinny Puppy in PAARD. Plezant!

5800865

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app