Quantcast
Festa 20è Aniversari Borinot Borinot a la Sala Sidecar
46
GOING

Festa 20è Aniversari Borinot Borinot a la Sala Sidecar

  • December 09, 2017 7:30 PM to 3:00 AM
  • Sidecar
    Plaça Reial, 7, Barcelona, ES
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS

Events » Barcelona » Festa 20è Aniversari Borinot Borinot a la Sala Sidecar

Details

El programa de Ràdio Gavà “Borinot Borinot” (dedicat als sons Jamaicans com l’Ska, Reggae i Rocksteady I sons més contundents com el Punk, Oi!, Hardcore, etc.) estem d’enhorabona perquè celebrem el 20è aniversari, per això la crew Borinotaire hem organitzat a la sala Sidecar conjuntament amb el seu “staff” el 9 de Desembre una festa sonada amb concerts de bandes d’Ska i ReGGae i sessions de Dj’s amics i de reputada trajectoria en l’escena Ska catalana.

El cartell de la nostra festa està format per:

-19:30 h Dj’s (Bar del sidecar):

*Xavi Dekker
*Paco Donald

21:00 h Concerts (Sala sidecar):

*Skandol
*The Thorpedians

-23:30 h Dj’s (Bar del sidecar):

*Mr. Freak Ska
*Iván Thorpedo

Entrada només a guixeta: 9 €
Horari: 19:30 h-3:00 h
Lloc: Sala sidecar
Plaça Reial, 7
Barcelona

Bio de les Bandes i Dj’s:

-XAVI DEKKER (DJ):

Sóc en Xavi de Gavà.
Els habituals em coneixereu més per veure’m a les pistes de diferents saraus que darrere els plats.
Els insensats dels “Borinots” han tingut la brillant idea de convidar-me per amenitzar la celebració dels seus 20 anys i per mi serà tot un honor.
Com deien uns grans “Aquí hi ha bona gent, aquí hi ha bon ambient”
Col·leccionista de discos des de fa uns anys i com ja he dit abans selector ocasional.
Amb predilecció per als sons Jamaicans de finals dels 60 ’s, que tant agraden i fan ballar als tipus de pèl rapat i sabates ben polides.
Aquí una petita mostra del que sonarà….

Desmond Dekker – Jeserene
Larry Marshall – Please Stay
Tony & Howie – Fun it Up
Clancy Eccles – Bag-A-Boo
The Soul Mates – Beware of bad dogs

-PACO DONALD (DJ):

Originari de València i establert a la ciutat comtal que és Barcelona. Aquest jove selector porta acumulant discos des de fa anys i compartint les seves sessions d’aquí cap allà i el més enllà. Acostuma a portar els seus 7 "ben polits entre els quals podem trobar estils tan variats com el early reggae, rocksteady o l’ska jamaicans, el rhythm & blues més salvatge de New Orleans i el món sencer, el soul més raw o els “llatinassos” més absurds. Des del principi en què el plat es posa a rodar, és un ball sense parar. Ha estat recorrent a 45rpm diferents espais, clubs i tuguris d’entre València, Barcelona, Madrid, Portugal, França o Anglaterra. Portant unes sessions mensuals anomenades “RudesMoveUp” al barri on viu des de fa dos anys ja, convidant mensualment a diferents discjòqueis, selectors i punxadiscos de la península Ibèrica. Els seus sets estan carregats d’energia i emoció, aconseguint així fer moure l’esquelet fins al més avorrit.

-Skandol (Banda):

Skandol neix el 2014, on una colla d’amics creà el grup amb la intenció de reviure l’escena skatalítica de la zona, influenciats per grups com The Specials, Skatalà o The Toasters. El 2016, després de diferents concerts per la zona de Barcelona i Navarra, el grup gravà un single com a avanç del EP que pròximament veurà la llum.

-THE THORPEDIANS (Banda):

“Thorpedians” és una banda amb vocació 2tone i Revival Reggae, influenciats pel rock n’roll i soul dels 60’s. Una batedora de ritmes sincopats que tornen a l’atac després de 5 anys allunyats dels escenaris. Formats a finals del 2005, durant la primera etapa de la formació van recórrer tota la geografia catalana, espanyola i part d’Europa, compartint escenari amb artistes mítics com Alton Ellis, Derrick Morgan, Hepcat o Neville Staples.

-MR. FREAK SKA (DJ):

Mr Freak Ska és l’aclaridor pseudònim darrere el qual s’amaga la carrera en solitari de l’original rudeboy mataroní Jaume Cuadrada, membre fundador de la banda d’ska i reggae The Cabrians i impulsor de projectes de l’escena jamaicana catalana com Flight 404, The Dollars…
Les seves sessions com a Dj estan carregades amb grans dosis de Ska de vells com la d’aquesta celebració del 20è aniversari del Borinot Borinot .

-Iván Thorpedo (DJ):

Locutor de Ràdio i vocalista de The Thorpedians aquest àvid col·leccionista de música negra, oriünd de l’Hospitalet del Llobregat, porta els últims 10 anys passejant la seva maleta per diferents i variats saraus a nivell estatal. Ha punxat en clubs com el Rude Club o convidat en altres com el Straighten Up !, Rude Cat o 2 Tone Weekend per nomenar alguns.
Poder estem parlant del cul més inquiet i figura més carismàtica de l’escena ska actual a terres catalanes.

6543909

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app