Quantcast
WWE Live - 19 mei - Ziggo Dome

WWE Live - 19 mei - Ziggo Dome

  • May 19, 2018 6:30 PM to 10:30 PM
  • Ziggo Dome
    De Passage 100, Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS
hardnoiser

Tickets 0.00

Events » Amsterdam » WWE Live - 19 mei - Ziggo Dome

Details

De WWE Superstars van WWE Live keren in 2018 terug naar Nederland! Op zaterdag 19 mei komt WWE Live Smackdown naar Ziggo Dome in Amsterdam. WWE Live staat garant voor spectaculaire en meeslepende actie in de ambiance van een rockconcert. Tijdens de voorgaande WWE-shows wisten de vele duizenden Nederlandse WWE-fans telkens een onvergetelijke, uitzinnige sfeer te creëren. Het publiek, van jong tot oud, stond daarbij letterlijk op de banken om hun WWE-helden toe te juichen.

Op het affiche van SmackDown WWE Live* in de Ziggo Dome staan onder andere regerend WWE Kampioen ‘The Phenomenal’ AJ Styles, de Japanse superster Shinsuke Nakamura, regerend SmackDown vrouwen kampioen Charlotte Flair, de eerste vrouwelijke SmackDown titelhouder Becky Lynch en voormalig kampioen Naomi. Deze krachtige vrouwen hebben bewezen dat ze tot de absoute top van WWE behoren.

Voor een glimlach zorgt het energieke trio The New Day! De verbaal vuurspuwende Kevin Owens en zijn goede vriend Sami Zayn zullen de WWE-fans in Ziggo Dome tot op het bot irriteren en voormalig WWE Kampioen Jinder Mahal wil laten zien dat hij de trots van India is.

  • De line-up van WWE Live is onder voorbehoud van last minute wijzigingen.
6585257

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app