Quantcast
Verplaatst - Jorge Blanco - Melkweg Amsterdam

Verplaatst - Jorge Blanco - Melkweg Amsterdam

  • December 11, 2018 7:00 PM to 11:00 PM
  • Melkweg Amsterdam
    Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS

Events » Amsterdam » Verplaatst - Jorge Blanco - Melkweg Amsterdam

Details

Dit concert is verplaatst naar 11 december. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster. http://bit.ly/ticketmastercontact

Mogen wij aan je voorstellen: Jorge Blanco! Deze in Mexico geboren en getogen zanger is een van de grootste talenten van zijn generatie. Deze 25-jarige pakte zo’n drie jaar geleden zijn koffers en verkaste naar LA, nadat hij in Argentinië in de wereldwijd bekende hitserie ‘Violetta’ van Disney Latin America een hoofdrol had vertolkt. Dit heeft Jorge niet alleen op de kaart gezet als acteur, maar heeft het ook mogelijk gemaakt om te laten zien wat hij in zijn mars heeft als zanger.

Met zijn track ‘Summer Soul’ laat Blanco zien dat hij uiterst bedreven is in het vervaardigen van zomerse popliedjes. Popliedjes waarvan je kriebels in je buik krijgt en je het gevoel geven dat je om iedere hoek een nieuw avontuur te wachten staat. Maar er is meer, zijn versie van de Beatles’ ‘Baby You Can Drive My Car’ verscheen op de soundtrack van ‘Cars 3’ en eind november bracht hij de extreem aanstekelijke single ‘Gone Is The Night’ uit. Ook al is het nu nog hartje winter, wij voelen de lentekriebels al! Tot in april!

Kaartverkoop start vrijdag 15 december om 10:00 uur.

JORGE BLANCO
Donderdag 5 april
Melkweg Amsterdam (Max)
Zaal open: 19:00
Tickets en meer info: https://www.melkweg.nl/24207

De eindtijd van onze events staat niet vast en hangt te allen tijde af van het verloop van de avond.

6720633

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app