Quantcast
Valerie June - North Sea Jazz Club
20
GOING

Valerie June - North Sea Jazz Club

  • April 29, 2017 9:00 PM to 10:30 PM
  • North Sea Jazz Club
    Westergasfabriek, Pazzanistraat 1, Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS

Tickets 0.00

Events » Amsterdam » Valerie June - North Sea Jazz Club

Details

Let op: de kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 3 februari om 11:00 uur. —

De Amerikaanse Valerie June is een begenadigd singer-songwriter, in staat om de grenzen tussen genres en tijdperken van geluiden op te zoeken, te vervagen en er moeiteloos overheen te stappen. Het resultaat hiervan komt het beste naar voren in haar nieuwe album The Order of Time. De cd is een eclectische mix van folk, soul, country, R&B en blues en is ongetwijfeld het beste werk uit haar carrière tot nu.

Sinds de release van haar debuutplaat Pushin’ Against a Stone in 2013 is de zangeres geduldig aan het werk gebleven om intieme en indrukwekkende songs te schrijven. De zaadjes van sommige nummers op haar laatste werk plantte ze al meer tien jaar geleden, terwijl andere liedjes al snel tot weelderige bloei kwamen op momenten waarbij ze het ‘t minst verwachtte.

In haar thuisland wordt June geprezen om haar sterk geschreven songs, muzikale klasse, opvallend eigen stemgeluid en delivery. Dit leverde haar lovende kritieken op van gerenommeerde instituten als The New York Times, Rolling Stone en The Independent. Nadat ze al op verschillende grote podia heeft gestaan, doet ze nu voor de eerste keer de club aan!

5791577

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app