Quantcast
Tori: Stephanie Afrifa
39
GOING

Tori: Stephanie Afrifa

  • May 14, 2017 3:00 PM to 4:00 PM
  • Tolhuistuin
    Tolhuisweg 5, Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS

Tickets 0.00

Events » Amsterdam » Tori: Stephanie Afrifa

Details

RIGHTABOUTNOW INC en Tolhuistuin presenteren iedere tweede zondag van de maand een nieuwe TORI. De torivrouw deze editie is Stephanie Afrifa.

Stephanie Afrifa nodigt voor haar TORI verschillende creatieve vrouwen uit die op een ongeremde manier met hun seksualiteit omgaan. Ze durven zich, ondanks de Westerse norm m.b.t. de vrouw en het erotische, te laten leiden door deze kracht. Als inspiratiebron voor haar TORI gebruikt Stephanie ‘Uses of the Erotic’ van de schrijfster Audre Lorde en samen met haar TORI gasten presenteert zij bijzondere optredens die op verschillende manieren doordrenkt zijn van seks(ualiteit) in de breedste zijn van het woord.

Over Stephanie:
Stephanie is art consultent, curator en kunstblogger. Ze wordt vaak gevraagd voor publieke debatten, opinieprogramma’s en magazines zoals de Nieuws BV op Radio1, DWDD, PS Het Parool en Grazia. Daarnaast groeide zij uit van host naar eigen podcast naar producent voor derden en talkshow host. Onder de naam C.A.S.H. adviseert, produceert en host zij met als rode draad de overkoepelende thema’s: culture – arts – self – heritage.

Aanvang: 15.00
Tickets: 7,50
Locatie: Tuinzaal
Met o.a. theatermaakster/actrice Scylla Piek, Justine van de Beek (van “Stellingdames”), zangeres Pink Oculus.

5829281

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app