Quantcast
KinderMuziekFestival Ruigoord (UITVERKOCHT)
692
GOING

KinderMuziekFestival Ruigoord (UITVERKOCHT)

  • June 03, 2017 12:00 PM to 10:00 PM
  • Ruigoord
    Ruigoord 76, Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS
sergio22119933820408

Events » Amsterdam » KinderMuziekFestival Ruigoord (UITVERKOCHT)

Details

Hoeraa!! De 2e editie van het fantastisch KinderMuziekFestival met een programma barstensvol muziek speciaal voor kinderen, maar ook leuk voor volwassenen! Vanwege de enorme belangstelling in 2016 vindt het festival dit jaar twee keer plaats, op twee prachtige locaties in Amsterdam en Bergen NH. We beginnen met de eerste in culturele vrijhaven Ruigoord op zaterdag 3 juni.

Zingen en swingen, spelen of gewoon heerlijk genieten van jazz-, blues-, rock-, klassieke-, pop- en wereldmuziek voor kinderen van alle leeftijden gebracht door fantastische artiesten. Met workshops binnen en buiten en verantwoord snacken in het beroemde kinderrestaurant ‘Limonade’ of één van de andere foodstands.

Daarnaast is er natuurlijk is ook ruimte op de podia voor jong talent en musicerende kinderen of om te picknicken in het gras. Op deze dag zijn kinderen lekker de baas! Kom verkleed als superheld, ridder, prinses of een wild dier en ga mee op dit muzikale avontuur!

De informatie en programmering zal binnenkort worden bekend gemaakt.

Wij hopen jullie te zien in Bergen of in Ruigoord bij het charmantste familie zomerfestival van Nederland!

KinderMuziekFestival wordt georganiseerd door Stichting Kindermuziek Nederland i.s.m. museum Kranenburgh, de Stichting Landjuweel, Festival Vurige Tongen en VOF Kindermuziek.com.

www.kindermuziekfestival.nl

5800817

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app