Quantcast
10e Dries Langeveld lezing: Hein van Dongen: het Astrale Lichaam
8
GOING

10e Dries Langeveld lezing: Hein van Dongen: het Astrale Lichaam

  • March 24, 2017 6:45 PM to 8:15 PM
  • Ruigoord
    Ruigoord 76, Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS

Events » Amsterdam » 10e Dries Langeveld lezing: Hein van Dongen: het Astrale Lichaam

Details

In het kader van de jaarlijkse Dries Langeveld lezing zal Hein van Dongen (filosofisch consulent, docent en onderzoeker) een lezing geven over het astrale lichaam.

Graag nodigen wij u uit voor deze tiende Dries Langeveld lezing. We zullen u met plezier ontvangen op deze feestelijke jubileumavond!

De lezing zal plaatsvinden in de Kerk van Ruigoord, op vrijdag 24 maart 2017, en zal worden gegeven door Hein van Dongen:

Als filosofisch consulent, docent en onderzoeker houdt Dr. van Dongen zich bezig met de ‘ontstolling’ van ons denken en onze ervaring. Zijn lezing zal gaan over het ‘astrale’ (sterre-achtige) of ‘subtiele’ lichaam van de mens – een onderzoek naar de mogelijkheid dat ons subtiele lichaam zich aansluit bij de manier waarop wij onze lichamelijkheid persoonlijk ondergaan.

Ter viering van ons jubileum zullen we op deze avond kunnen genieten van muziek van Hein van Dongen & vrienden, en zal de lezing voorafgegaan worden door een hommage aan de geest van Dries en zijn tijdschrift Bres van weleer.

De kerk is open vanaf 17.30 u, de lezing begint om 18.45 u. Maaltijd vanaf ca 20.15 u. Kosten voor de avond inclusief maaltijd € 20,-. Alleen voor de lezing € 10,-. U kunt op de avond zelf aan de deur betalen. Iedereen is welkom, er is plek genoeg, maar aanmelden wordt op prijs gesteld, door een mailtje te sturen naar: [email protected] Graag daarin aangeven of u wilt eten.

lees hier meer: https://www.facebook.com/notes/dries-langeveld-lezing/24-maart-2017-10e-dries-langeveld-lezing/684237771783043

5887913

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app