Quantcast
Radar - Melkweg Amsterdam
36
GOING

Radar - Melkweg Amsterdam

  • January 14, 2018 7:00 PM to 11:00 PM
  • Melkweg Amsterdam
    Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS

Tickets 0.00

Events » Amsterdam » Radar - Melkweg Amsterdam

Details

RADAR
Nieuw Nederlands Talent in Melkweg

Hoe krijg jij de vetste nieuwe acts op je radar? Melkweg duikt voor jou de kroegen, buurthuizen, thuisstudio’s en oefenruimtes in op zoek naar de parels tussen de schelpen. Ontdek de nieuwe lichting Nederlands talent tijdens RADAR. Vanaf januari 2018 maandelijks in Melkweg Upstairs.

Om feestelijk te beginnen zijn drie acts door Melkweg geselecteerd die al goed naam aan het maken zijn in de Nederlandse muziekindustrie:

FATA BOOM uit Amsterdam deed haar eerste show ooit in de Melkweg en de tweede op Noorderslag vorig jaar en speelt sindsdien door heel Nederland. De trippy electro hiphop act doet denken aan Missy Elliot, M.I.A en Die Antwoord.

Arp Frique uit Rotterdam’s muzikale invloeden zijn duidelijk te horen: boogie, afro, disco. De onmiskenbare sound van de Arpsynths (denk William Onyeabor) en de stuwende afrobeat van Fela Kuti komen altijd terug. De zevenkoppige band wordt op de plaat aangevuld met de Surinaamse funky fluitist Ronald Snijders en de Kaap Verdiaan Americo Brito.

De Cultuur’ laat zich inspireren door jaren 70 en 80 basslines, vocals, soul chords en 90’s beats. De groovy teksten combineren ze met hedendaagse hiphop.

RADAR
Zondag 14 januari
Melkweg Amsterdam (Upstairs)
Zaal open: 19:00
Tickets en meer info: https://www.melkweg.nl/23963

6550853

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app