Quantcast
Kurt Rosa x Ziggy Splynt x Last Minutes live at Winston Kingdom
48
GOING

Kurt Rosa x Ziggy Splynt x Last Minutes live at Winston Kingdom

  • April 07, 2017 8:30 PM to 11:30 PM
  • Winston Kingdom
    Warmoesstraat 131, Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS

Tickets 0.00

Events » Amsterdam » Kurt Rosa x Ziggy Splynt x Last Minutes live at Winston Kingdom

Details

Kurt Rosa
Rockband Kurt Rosa speelt funky grooves en harde gitaarriffs. De muziek is rauw, energiek, dansbaar en bijzonder aanstekelijk. In hun catchy nummers zorgen de vier muzikanten voor compacte teksten over het leven en maatschappelijke kwesties, met refreinen die je makkelijk meezingt.

Ziggy Splynt
Ziggy Splynt is een Alternative rockband. Gefascineerd door rauwheid, harmonie en energie heeft dit trio een eigen stijl ontwikkeld. Ze zorgen met de unieke stem van de frontman, boven op de donkere sound van de gitaren, voor een bombastisch geluid. Met zware riffs en melodieuze klanken zorgt Ziggy Splynt voor een intense show.

Last Minutes
Zanger, gitarist en singer-songwriter Maarten Steverink timmert al een tijd aan de weg als muzikant. Nu heeft hij vier getalenteerde muzikanten om zich heen verzameld; tweede gitarist Bob, toetsenist Martini, bassist Nuno en drummer Wouter. Samen vormen zij de Last Minutes. De muziek van de Last Minutes draait om de teksten van Maarten, waarmee hij verhalen vertelt en emoties overbrengt. Hun muziek heeft verschillende invloeden, varierend van pop en blues tot hip-hop.
De band is momenteel bezig met het opnemen van hun eerste EP.

Entrance: €5 presale, €7 door

5896613

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app