Quantcast
KinderMuziekFestival Ruigoord

KinderMuziekFestival Ruigoord

  • June 09, 2018 10:00 AM to 6:00 PM
  • Ruigoord
    Ruigoord 76, Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS

Tickets 0.00

Events » Amsterdam » KinderMuziekFestival Ruigoord

Details

Het belooft nu al een feest te worden WANT we worden allemaal weer jarig dit jaar. Om dat te vieren organiseert Stichting Kindermuziek Nederland voor het derde jaar op rij het KINDERMUZIEKFESTIVAL!!!! Op 9 en 10 juni in Ruigoord en op 15 juli op culturele buitenplaats Kranenburgh in Bergen NH. Zet ze alvast met muzieknootjes in je agenda!

♬ KinderMuziekFestival ♬
Het KinderMuziekFestival is het charmantste partijtje van de Lage Landen. Met muziek uit de hele wereld gemaakt door en voor kleine en grote mensen. Met een klankspeurtocht, muzikale sprookjes, strijkconcerten voor baby’s, klankspeeltuig voor peuters, workshops zingen, dansen, schilderen op muziek, eigen instrumenten maken, rappen, DJ’en en natuurlijk heel veel optredens van beroemde en nieuwe muzikanten. Trek je mooiste verjaardagskleren aan en zing, dans en vier met ons mee!

♬ Kaartjes ♬
Vanaf 1 maart kan je kaartjes kopen voor het festival in Ruigoord.
De afgelopen twee jaar waren de kaarten voor het KinderMuziekFestival al binnen 48 uur uitverkocht. Vandaar dat we dit jaar een extra festivaldag hebben in de magische culturele vrijplaats Ruigoord, vlakbij Amsterdam.

Voor de jarigen die op één van de festivaldagen ook echt jarig zijn hebben we speciale verjaardagsvrijkaartjes. Mail daarvoor naar [email protected]

♬ Programma ♬
Samba Salad viert hun veertigste verjaardag op het festival. En zij nodigen weer allemaal muzikale vrienden uit op hun verjaarspartijtje. Vrienden van over de hele wereld en allerlei muzikale stijlen: Flamenco, Samba, Capoeira, Klezmer, Jazz, Close Harmony, Klassiek, Dance, Rap, Rock, Pop en lieve liedjes. Muzikanten die vaak optreden voor kinderen zoals Izaline Callister en Peer de Graaf, maar ook muzikanten die meestal voor grote mensen optreden en speciaal voor het KinderMuziekFestival een aangepast programma brengen. Zoals vorig jaar de Amsterdam Klezmer Band en DJ Isis.

♬ Vrijwilligers (16+) ♬
Wil je er alvast zeker van zijn dat je erbij bent en vind je het leuk om mee te werken? Geef je dan op als vrijwilliger via deze onderstaande link.
http://www.kindermuziekfestival.nl/vrijwilligers

www.kindermuziekfestival.nl

6707385

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app