Quantcast
EXPOSED x Martin Scorsese
620
GOING

EXPOSED x Martin Scorsese

  • May 24, 2017 8:30 PM to 1:00 AM
  • Eye
    IJpromenade 1, Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS
member76034e6f9e5793 ivar JordanTheDJ

Events » Amsterdam » EXPOSED x Martin Scorsese

JEFF SOLO
jeff solo - operator 03 - 30th june 2017
JEFF SOLO
No Genre
JEFF SOLO
jeff solo - operator 02 - 27th may 2017
JEFF SOLO
No Genre
VERDI
stereophonic 28/04/2017, burg schnabel berlin
VERDI
Techno
JEFF SOLO
jeff solo - operator 01 - 21st april 2017 (prince special)
JEFF SOLO
No Genre
VERDI
keinemusik ade special 21-10-2016, chicago social club amsterdam
VERDI
No Genre

Details

Op woensdagavond 24 mei neemt EXPOSED je mee in de wereld van regisseur Martin Scorsese. Ervaar deze avond als de personages uit onder andere Taxi Driver en The Wolf of Wall Street en verdiep je in thema’s als familie, geloof en geweld.

De tentoonstelling belicht Scorsese’s inspiratiebronnen en toont de directe relatie tussen zijn leven en werk. Op grote projectieschermen zijn fragmenten uit zijn belangrijkste films te zien. Daarnaast zijn er ruim 400 objecten en documenten, waaronder nooit eerder getoonde foto’s, scripts en storyboards uit het privé-archief van Scorsese zelf en Robert De Niro.

Om 20.30 uur opent Sandra den Hamer, directeur van EYE, de tentoonstelling. Daarna zal EXPOSED je alle hoeken van Scorsese’s films laten zien.

» PROGRAMMA «

20:30 – 01:00 | Toegang gratis

★Martin Scorsese – The Exhibition and Filmprogramme★
Krijg als eerste toegang tot EYE’s tentoonstelling over een van de belangrijkste Amerikaanse filmregisseurs van de afgelopen vijftig jaar.

★Travis’ Taxi ★
Waan je in de openingsscène van Taxi Driver. Stap in de Yellow Cab van Travis, luister naar live jazz en laat je meevoeren door de straten van New York.

★Motivational Speech★
Haal de wolf in jezelf naar boven tijdens de inspirerende speech van onze eigen Jordan Belfort. Marius Mensink over de geheimen van succes.

★Scorsese Confessie★
Forgive me father, for I have sinned. Biecht je ergste zonden op aan de eenzame priester Rikko Voorberg en verlaat EYE gezegend.

★Raging Boxing★
Wees getuige van EYE’s eerste bokswedstrijd. Twee boksers nemen het tegen elkaar op in een bokswedstrijd die Raging Bull eer aandoet. ‘You never got me down, Ray.’

★You Talkin’ To Me?★
Moderator Stefan Schoorl gaat in gesprek met theoloog Janneke Stegeman en journalist Hassnae Bouazza over de morele dilemma’s in Scorsese’s films.

★Stikstok Storyboard★
Creëer met de tekeningen van illustrator Stikstok je eigen scène in het Scorsese-storyboard. Laat je inspireren door zijn obsessie voor de klassieker Goodfellas.

★Speedtour★
Dacht je dat je alles al wist over Scorsese’s werk? Ga mee op tour door de tentoonstelling en laat je verrassen.

★Jeff Solo x Stikstok★
Jeff Solo draait het beste uit Scorsese’s soundtracks en illustrator Stikstok zorgt voor de visuals.

★Woody★
De veelbelovende Woody sluit de avond af met een eigenzinnige mix van oude trance, Japanse new wave en West-Afrikaanse funk. Niks is te gek.

6044093

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app