Quantcast
Brother Strut - North Sea Jazz Club
16
GOING

Brother Strut - North Sea Jazz Club

  • May 20, 2017 9:00 PM to 10:30 PM
  • North Sea Jazz Club
    Westergasfabriek, Pazzanistraat 1, Amsterdam, NL
  • Ages 21 and over
386
FOLLOWERS

Tickets 0.00

Events » Amsterdam » Brother Strut - North Sea Jazz Club

Details

”You will have to wait a very long time indeed to see anything better, I can’t think who can top this!” – Blues & Soul Magazine

Als individuele artiesten kunnen ze teren op jarenlange muzikale ervaring en zijn ze te horen op talloze nummers van o.a. The Temptations, Stevie Wonder, Van Morrison, Herbie Hancock, Amy Winehouse en Elton John. Los van hun werk in de studio hebben ze wereldwijd ook de prestigieuze podia met deze grote sterren gedeeld. Wanneer ze de artistieke krachten bundelen vormen ze Brother Strut; de Engelse soul- en funkband die de wereld aan het veroveren is met eigen songs en sterke covers.

Naast de ongeëvenaarde live-optredens staat artistieke vrijheid hoog in het vaandel bij het collectief. Om geen concessies te hoeven doen aan hun muzikale uitingen brengen ze tegenwoordig al hun muziek uit op het eigen label Brother Strut Records. In april vorig jaar brachten ze hun tweede album What We Got Together uit, een plaat waarin ze duidelijk laten horen dat blues, funk en 60s & 70s soul ze op het swingende lijf is geschreven.

5814821

Local DJ events on the go!
Get it for free.

Download app
Download app